They all live on an Island far out in the sea. Its a futuristic time, but in a more primitive world. The people on the Island named it Inizio.
 
IndeksIndeks  SøgSøg  TilmeldTilmeld  LoginLogin  

Share | 
 

 Inizio Generelt

Go down 
ForfatterBesked
Admin
Admin


Antal indlæg : 5
Join date : 05/09/15

IndlægEmne: Inizio Generelt   Lør sep 05, 2015 10:00 pm

Inizio er en ø hvor de rige og mere magtfulde har valgt og smide alle krimenelle og ballademagere over. Til at starte med holdt de sig dog da også til det. Men med tiden begyndte de også og smide fattige og andre personer derover som de ikke brød sig om, eller fandt besværlige. Der er ikke nogle skibrudne på øen, da de folk der i starten skabte den sørgede for den var beskyttet af et felt som gjorde den ikke kunne ses.
Selve øen er på størrelse med Danmark og skåne lagt sammen, men det er ikke alle steder på øen du kan færdes lige nemt.

Øen ligger i et lettere tropisk område, og man kan derfor godt dyrke marker og have dyr der. Det er da også det beboerne gør for at overleve. I starten fik de noget og starte ud på, men fik at vide at ville de overleve måtte de klare sig selv. Og det gjorde de første på øen. De fik lavet et vand system, som fører vand fra floden og ind til en vandpost hvor dem der bor i "landsbyen" kan hente vand. Ellers henter de vand i store spande i floden, hvis de ikke ønsker og bo i landsbyen. Der er både marker og frugttræer på øen, og de kan fiske i floden. Derfor sulter de normalt ikke. De har fået de basis værktøjer de har brug for for at kunne sy klæder, og for at kunne starte deres marker op. Siden da har der kun været leveret en smule stof en gang imellem, så de kan få lavet noget tøj. Der er dog nogle som bruger læder og pels, og hvad de ellers kan finde. Generelt lever de ret primitivt, selvom det foregår i fremtiden.
Når de handler indbyrdes er det ikke med penge, men med vigtige ting såsom mad, tøj, tæpper, frugt.

Der er oftest en lun til varm temperatur, men der kan også blive køligt, især om natten.

Øen fik sit navn Inizio af beboerne, det betyder "begyndelse" på Italiensk. Det er dog ikke alle der ser sådan på det. Da det er en fængsels ø, så er man ikke sikker der. Det er et farligt sted og bo, og derfor har mange søgt sammen i "landsbyen". Det er også her de primære "butikker" er. Dog er der nogle der ikke ønsker og tage del i dette fællesskab. De bor oftest i huler i bjergene, eller i skoven (men alt er tilladt her)

For at sikre at fangerne ikke stak af fra øen, så har alle fået en chip sat ind i hjertet ved en kompliceret operation. Den kan derfor ikke fjernes uden personen slåes ihjel. Denne lille chip har en sender som måler hvor personen befinder sig, og kommer vedkommende mere end 3km væk fra øen, så vil den chip kortslutte og give akut hjertestop.


EKSTRA:
- De dyrker også deres egen tobak, så man kan godt ryge. Bare husk ligthere findes ikke, tændstikker gør dog!
- Dem der bor væk fra landsbyen hedder "Grounders"
- Den der bor i landsbyen hedder "Cuddlers"
- ALLE kvinder/piger er blevet stereliseret inden de ankom til øen. Det er uanset alder og for at sørge for der ikke kom babyer på øen. Pigerne/Kvinderne ved det godt selv.
Tilbage til toppen Go down
http://inizio.danskforum.net
 
Inizio Generelt
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Inizio di libertà :: Info :: Inizio (Øen)-
Gå til: